Schoen AdviesPodologiePodotherapieTeamkledingExtern AdviesDoorverwijzingContact 

STARFIT.JPEG

Kleding bij VMA Starshoe

Wij willen u graag kennis laten maken met functionele kleding binnen ons bedrijf. Dit concept heeft zich de laatste jaren zeer sterk ontwikkeld en is afhankelijk van een aantal faktoren zoals de vorm van training, (bootcamp, trailen en crossfit) en uiteraard de weersomstandigheden. Veel mensen zijn op zoek naar multi-functionele sportkleding met een modieus randje en omdat de strenge winters zijn afgenomen zijn de grenzen tussen de zomer - en wintercollectie aan het vervagen.

Wij spelen hierop in door het conservatieve 3 lagen systeem te vervangen door in het 2 lagen systeem te gaan denken en werken.

Vanuit de dames starten we uiteraard met een passende sportBH, gevolgd door een functioneel shirt en jack die geadviseerd worden vanuit de elementen wind, rain en cold. De tights voor dames zullen altijd passend bij het figuur van de dame moeten zijn, hoog sluitend, heupmodel, dik/dun of wijd/strak?

De heren zullen de focus meer vinden in het shirt en jack maar ook de tights en shorts hebben zich ontwikkeld. Steeds meer zichtbaar is de 2 layer short tight of de wide short die over een tight heen gedragen wordt, daar ontmoet functioneel fashion steeds vaker.

De collectie compressiekleding van X Bionic is een goed voorbeeld voor de hardlopers en crossfitters die vanuit de explosiviteit trainen. De extra ondersteuning die de spiergroepen ontvangen kunnen medisch gezien positief uitpakken zowel preventief als in het herstelproces. Uiteraard zijn de compressiekousen in ons protocol ook een belangrijke faktor die hebben wij van diverse merken zoals Herzog, X Bionic en UYN.

Tot slot wil ik u wijzen op onze afdeling Teamwear, wij verzorgen deze kleding in totaalpakketten met als uitgangspunt de wensen van de klant. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met het team van VMA Starshoe om te bekijken of uw bedrijf, loop- of sportvereniging of u individueel als een ster kan laten schijnen op welk evenement dan ook!

Mail, bel of kom gezellig bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.