Schoen AdviesPodologiePodotherapieTeamkledingExtern AdviesDoorverwijzingContact 

KLEDING

 
 

IMG_1490.JPG (1)

Functionele sportkleding is van hoge kwaliteit, vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen die comfortabel dragen en het lichaam beschermen in uiteenlopende weersomstandigheden. FUNCTIONEEL staat voor optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen.

Functioneel staat voor:

ONDER DE BESTE CONDITIES OPTMALE PRESTATIES LEVEREN

 

Een kledingassortiment is samengesteld uit drie lagen:

Laag 1 functionele onderkleding met het ideale microklimaat, dicht op de huid gedragen

Laag 2 isolerende tussenlaag, vochtafvoerend en ventilerend

Laag 3 beschermende bovenlaag, regen, wind en kou tegenhoudend

 

De combinatie van de drie kledinglagen creëert een perfect microklimaat en is geschikt voor ieder prestatieniveau. Ventilatie en actieve vochtafvoer dragen bij aan een constante lichaamstemperatuur en een huid die droog en prettig aanvoelt.

 

Laag 1

bestaat uit functioneel ondergoed, ontworpen om dicht op de huid te dragen. Dankzij het gebruik van holle vezels en de open vezelstructuur wordt transpiratievocht direct afgevoerd van de huid naar de tweede kledinglaag, om daar te verdampen. De huid blijft daardoor droog en de lichaamstemperatuur constant.

Laag 2

de isolerende tussenlaag, geeft het transpiratievocht door aan de volgende laag. De isolerende werking voorkomt afkoeling van de huid. Daarnaast beschermt de tussenlaag tegen kou van buitenaf.

Laag 3

de beschermende kleding, houdt wind, regen en kou tegen. De ademende buitenlaag laat transpiratievocht door om te verdampen in de buitenlucht.

 

Starshoe biedt de complete onderkledingcollectie van CRAFT aan:

PRO COOL      

houdt het lichaam droog en koel tijdens sporten bij hogere temperaturen

PRO ZERO       

houdt het lichaam droog en warm tijdens sporten bij temperaturen rond het vriespunt.

PRO ZERO EXTREME

heeft dezelfde functie als de pro zero maar biedt meer draagcomfort.

 

IMG_1609.JPG (1)De Starshoe kledingcollectie als isolerende en/of als beschermende laag bestaat uit een uitgebalanceerd assortiment sportkleding waarin zowel prestatiegerichte als recreatieve sporters comfortabel hun sport kunnen beoefenen. Er is een keuze mogelijk uit de merken ASICS, BROOKS, CRAFT, NEW BALANCE, ODLO en SAUCONY.