Schoen AdviesPodologiePodotherapieTeamkledingExtern AdviesDoorverwijzingContact 

RondOm Podotherapeuten

Slimme oplossingen voor problemen die veroorzaakt worden door een afwijkende stand van de voeten of verkeerd looppatroon.

Podotherapeuten zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook behandelen zij huid- en nagelaandoeneingen en geven zij preventieve adviezen.

Binnen het Voetmedisch Advies Centrum zijn er meerdere podotherapeuten aanwezig. Mocht er vanuit de loopanalyse bij Starshoe geconstateerd worden dat er verder onderzoek nodig is dan verwijst Starshoe aan de hand van een afspraak door.

De podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon. Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan podotherapeutische zolen of ortheses, maar ook medical taping behoort tot de mogelijkheden.

Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën alsook tarieven en vergoedingen vindt u op de website

www.podotherapierondom.nl

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500. U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.

RondOm Podotherapeuten
Cobaltstraat 20
2718 RM Zoetermeer
088-1180500
www.podotherapierondom.nl
centrumrondom@podotherapie.nl

U kunt bellen voor een afspraak.