Schoen AdviesPodologiePodotherapieTeamkledingExtern AdviesDoorverwijzingContact 

'Goed schoeisel voorkomt sportblessures'

IMG_1585.JPG (1)Veel sporters maken regelmatig gebruik van de diensten van een fysiotherapeut. In een flink percentage van deze gevallen gaat het om blessures die worden veroorzaakt door verkeerd sportschoeisel. Dergelijke blessures zijn in de regel perfect te genezen. Maar als de oorzaak niet wordt weggenomen komen de problemen terug zodra de sportbeoefening wordt hervat.

De bezuinigingen in de gezondheidszorg hebben ertoe geleid dat de geblesseerde sporter zelf grotendeels voor de financiële gevolgen moet opdraaien. Afgezien van het feit dat het kunnen sporten zonder pijn al heel plezierig is, heeft de sporter er ook een financieel belang bij om blessurevrij te kunnen blijven.

Geen verwijsbriefje van de dokter nodig
IMG_1542.JPG (1)Het Voet Medisch Adviescentrum Starshoe is dertig jaar actief in de Nederlandse sportmarkt. De bedrijfsformule werd ontwikkeld door fysiotherapeuten, podotherapeuten en voet medisch podologen in Zoetermeer. Dit dienstverleningsconcept voor de Nederlandse sportersmarkt is  vrij toegankelijk voor beginnende, gevorderde en professionele sporters. Elke Starshoe vestiging (Breda, Zeist en Zoetermeer) beschikt over ten minste twee testbanen van plm. 20 meter lengte waarop het looppatroon van de sporter kan worden getest met behulp van videoapparatuur.

Daarbij wordt speciale aandacht gegeven aan de manier waarop de voeten worden belast tijdens de beoefening van de sport. Met behulp van de testgegevens over looppatroon en voetbelasting krijgt de sporter een advies over het meest optimale sportschoeisel, dat ter plekke kan worden aangeschaft.

Volg het Starshoe-advies op en koop het als beste geteste schoeisel: Starshoe berekent de normale winkelprijs en rekent  geen test- en advieskosten af.

BIJ AANKOOP GEEN TEST-EN ADVIESKOSTEN VERSCHULDIGD!