VISIE & MISSIE

Verenigingsavonden op afspraak 

Visie
Voor een versterkende partnerschap worden er privilege avonden op afspraak georganiseerd. Deze avonden zijn erop gericht om teams binnen verenigingen te voorzien van goed schoeisel. We organiseren ook informatie avonden voor onder andere lezingen, trainingen en clinics. Deze avonden staan in het teken van blessurepreventie.

Missie
Het opbouwen en continueren van samenwerkingen met verenigingen en specialisten ten behoeve van blessurepreventie en de verenigingstevredenheid. Het organiseren van koopavonden op afspraak met een deskundige uitvoering van het Starshoe protocol.

Specialisaties
Sportpodologie, fysiotherapie, podotherapie bewegingswetenschappen, sportschoen- en team-wear specialisten.

Team Starshoe
Team Starshoe kent verschillende persoonlijkheden. Dat siert het team en zo weten we iedere klant te voorzien van persoonlijke hulp. Echter, uit het resultaat mag niet duidelijk worden door wie de klant geholpen is. Het streven is dat het resultaat altijd gelijk dient te zijn, namelijk de beste sportuitrusting voor de klant van Starshoe. Team Starshoe biedt de klant een passend advies en draagt bij aan de sportbeleving van verschillende sporten. Daarnaast weet Team Starshoe vanuit kennis, ervaring en de mogelijkheden van de werkplaats, klachten en blessures effectief te bestrijden en voorkomen.