VISIE & MISSIE

Verenigingsavonden op afspraak 

Niets is voor het sporten zo vervelend als blessures. Zeker in een team kunnen individuele blessures de prestatie behoorlijk verminderen. Helemaal als er meerdere teamgenoten geblesseerd raken. 

Om deze blessures te verhelpen maken sporters regelmatig gebruik van de diensten van een fysiotherapeut, terwijl veel van deze blessures veroorzaakt worden door verkeerd sportschoeisel. Uw fysiotherapeut verhelpt dan misschien u blessure tijdelijk, maar zolang de oorzaak niet wordt weggenomen komt de blessure weer terug zodra de sportbeoefening wordt hervat. Om deze blessures te voorkomen en te verhelpen is het belangrijk dat uw spelers op de juiste schoenen sporten. Daarom worden de schoenen bij VMA Starshoe Zoetermeer op de sporter specifiek aangemeten.

VMA Starshoe adviseert sportschoenen met behulp van loopanalyses vanuit een uitgebreide anatomische kennis. Deze kennis komt voort vanuit verschillende vakdisciplines, waaronder fysiotherapie, podologie, podotherapie en bewegingswetenschappen. VMA Starshoe organiseert speciaal verenigingsavonden, waarbij u samen met uw teamgenoten langs kunt komen voor aangemeten sportschoenen. Zo draagt het kopen van schoenen niet alleen bij aan het verminderen van blessures, maar is ook een leuk teamuitje! 

 

Informatie over verenigingsavonden bij VMA Starshoe

Op een verenigingsavond bieden wij de mogelijkheid voor voetanalyse en aanschaf van nieuwe schoenen voor uw gehele team (of meerdere teams). Deze avond begint rond 17.30 uur en duurt tot 21:00 uur. Een analyse duurt per teamlid ongeveer een half uur. Er kunnen drie teamleden tegelijk geholpen worden. De prijs van de schoenen varieert tussen de €120 en €170. Voor kinderschoen varieert de prijs tussen de €50 en €100 (max. tot maat 38). Bij een verenigingsavond krijgen alle teamleden 10% korting op de schoenen!

Heeft u interesse in een verenigingsavond waarbij deskundig schoenadvies gegeven wordt en waarbij u 10% korting op de sportschoenen krijgt? Neem contact met ons op via onderstaande formulier! 

 

Aanvraagformulier verenigingsavond